Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Zij-instroomtraject

Sinds enkele jaren is het zij-instroomtraject een van de snelst mogelijke manieren om in het onderwijs te gaan werken als leerkracht. Ook bij Kerobei hebben we regelmatig nieuwe plekken beschikbaar voor zij-instromers. Op dit moment hebben we 11 zij-instromers bij ons in dienst. Zij volgen de opleiding op de HAN in Nijmegen, Fontys Pabo Venlo of de Kempel in Helmond. 

Ben je in het bezit van een HBO diploma? Heb jij interesse in een baan als leerkracht in het basisonderwijs? Overweeg je een carrièreswitch? Wil je geen 4 jarige deeltijdopleiding volgen naast je werk? Of ben je gewoon geïnteresseerd in of nieuwsgierig naar dit traject?   

Kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten voor potentiële toekomstige zij-instromers. Alle informatie over het traject, zoals we dit bij Kerobei doen, wordt met je gedeeld. Daarnaast is dit je kans om vragen te stellen die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar jou, dus is er ook ruimte om jezelf voor te stellen. Er zitten geen verplichtingen vast aan het volgen van deze bijeenkomsten. 

Deze informatiebijeenkomsten vinden plaats op: 

- Maandag 26 augustus van 16.00 tot 17.30 uur

- Dinsdag 14 januari 2026 van 16.00 tot 17.30 uur

Bovenstaande bijeenkomsten zijn allemaal op het bestuurskantoor van Kerobei; Wylrehofweg 11, 5912 PM Venlo. 

Laat je even weten of je erbij bent? Dat kan door een mail te sturen met je naam en eventueel CV naar paulien.dings@kerobei.nl 

 

 

Maak kennis met onze Kerobei ambassadeur: