Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Ruimte voor ontwikkeling?!

Gun jij jezelf ook meer ruimte? Om je te ontwikkelen, eigenaarschap te nemen en dat ook aan de leerlingen mee te geven? Geweldig! Dan pas jij absoluut bij Kerobei! Wij zijn een stichting voor primair onderwijs met 18 scholen én wij zijn al een aantal jaren actief om duurzaam te blijven ontwikkelen als een lerende organisatie.

Wij, Kerobei

Als stichting zijn we betrokken bij de ontwikkeling van elke school, medewerker en leerling. Onze missie; hoogwaardig passend onderwijs en betekenisvolle kinderopvang voor ieder kind van 0-14 jaar. Ja; we geloven in eigenaarschap én samen leren. Meer weten over Kerobei?

Waarom wij lesgeven?

Dé kernwaarde voor Kerobei is eigenaarschap. Als mensen zich eigenaar voelen van het werk dat ze uitvoeren, voelen ze zich betrokken, leveren ze de beste kwaliteit en blijven ze zich ontwikkelen. Waarom we lesgeven? Elk kind is uniek en leert op een andere manier. Onze professionals ondersteunen de uniciteit en diversiteit met het onderwijs dat daarbij past. Met een basis van vertrouwen, uitdaging en ondersteuning stimuleren wij de (door)ontwikkeling van eigenaarschap. Door eigenaarschap te nemen, kunnen we het ook aan de kinderen geven!

Hoe?

Door het creëren van een professionele cultuur, waarin onze collega’s zich blijven ontwikkelen en gebruik maken van elkaars kwaliteiten en verschillen. Wij geloven in ontwikkeling in ontmoeting. Ontmoeting van en met elkaar op alle niveaus leidt binnen Kerobei tot een voortdurende kwalitatieve ontwikkeling. Elke professional toont hierin eigenaarschap, neemt en heeft verantwoordelijkheid en is aanspreekbaar op de resultaten. Ben jij deze professional?

Solliciteer dan nu!

 

 

Werken bij Kerobei

500
Collega’s
4500
Leerlingen
18
Scholen
150
Stagiaires
8%
Vakantiegeld
6,3%
Eindejaars uitkering