Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Natuurlijk!

BLERICK | GROEP 1 | 0,6 FTE | SCHAAL LB | TIJDELIJK MET UITZICHT OP VAST

SOLLICITEER VÓÓR 12-10-2022

Altijd al gedroomd van een baan in het onderwijs, maar nooit de kans gehad om het vak van leerkracht te leren? Heb je een HBOdiploma op zak en ben je op zoek naar dé kans om de stap naar het onderwijs te maken? Dan is het zij-instroomtraject startend op basisschool Natuurlijk! in groep 1 iets voor jou!

Wie zijn wij?

Basisschool Natuurlijk! is een samenleving in het klein. Ruim 400 leerlingen met 20 nationaliteiten: een kleurrijke en diverse doelgroep. Iedereen mag er zijn, wordt gezien en begrepen. We bieden een kansrijke en ontwikkelgerichte omgeving om te groeien als kind, maar ook als leraar en ouder. We hechten belang aan een sociaal goed en veilig klimaat, waarin niemand wordt buitengesloten en de deur altijd open staat. Er heerst een professionele leergierige cultuur in het team waarbij niet alleen zelfredzaam, maar ‘samenredzaam’ een belangrijke term is. Nieuwsgierig naar onze school geworden? Bekijk dan hier de impressievideo

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je start met een vrijwillige stageperiode van twee dagen in de week gedurende een periode van minimaal 4 maanden. Binnen deze periode ga je ervaring opdoen in de groepen 1 t/m 8. Onder supervisie van een leerkracht of teamleider mag je één of meerdere lessen verzorgen.
  • Concluderen we samen om het traject te vervolgen? Dan wordt er een geschiktheidsonderzoek aangevraagd. Dit bestaat uit een assessment waarbij je wordt beoordeeld op enkele lessen aan je klas, een portfolio presentatie en een rekentoets.
  • Geschiktheidsonderzoek behaald? Dan start je met de opleiding tot leerkracht en heb je voor 3 dagen per week een leerwerkplek op onze school. Vanaf dit moment word je volledig uitbetaald. Parallel daaraan werken we gedurende twee jaren samen aan jouw ontwikkeling tot volledig bevoegd leerkracht, waarbij je vanaf het tweede leerjaar geheel zelfstandig werkzaam bent in een groep.

Daarnaast beschik je over

  • een hbo- of wo-diploma; 
  • affiniteit met het primair onderwijs;
  • een pedagogische achtergrond (is een pré). 

Voorwaarde: Je stond de afgelopen twee jaar niet ingeschreven bij een lerarenopleiding. Mits je inmiddels je diploma behaald hebt, dan geldt deze voorwaarde niet.

Kerobei

Natuurlijk! is onderdeel van stichting Kerobei, een door talent en ambitie gedreven onderwijsorganisatie. Kerobei beheert 17 scholen, waarvan 2 scholen voor speciaal basisonderwijs. Als medewerker van Kerobei deel je samen met bijna 500 collega’s dezelfde passie: hoogwaardig, passend onderwijs realiseren voor ruim 4.500 leerlingen. Binnen deze organisatie bieden we optimale kansen vanuit eigenaarschap voor kind, ouder en medewerker!

Wij bieden jou...

  • Een zij-instroomtraject voor 24 uur per week (0,6 fte) met uitzicht op vaste aanstelling als leerkracht;
  • Een bruto maandsalaris van max. €4.573 bruto (schaal LB) op basis van 1,0 fte (vanaf het moment dat je start met de opleiding tot leerkracht); 
  • Het traject betreft schooljaar 2022-2023 en 2023-2024 met een uitloop in 2024-2025.

Enthousiast? Solliciteer!

Je bent overtuigd, dit is jouw kans! En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief uiterlijk woensdag 12 oktober naar sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature OPZ03 Natuurlijk. Uiterlijk 21 oktober krijg je een reactie. Zijn wij net zo enthousiast als jij? Dan volgt een sollicitatiegesprek met Nicole Hamers (directeur) en Paulien Dings (opleidingscoördinator) op dinsdag 1 november in de middag. 

Heb je vragen over het zij-instroomtraject? Neem dan contact op met Paulien Dings (opleidingscoördinator) via 06-48354842 of via paulien.dings@kerobei.nl 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over basisschool Natuurlijk!? Bel dan met Nicole Hamers (directeur) via 077-323 0414. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken!