Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Sint Jozef

TEGELEN | 0,6 FTE | SCHAAL LB | TIJDELIJK MET UITZICHT OP VAST 

SOLLICITEER VÓÓR 9-10-2022

Altijd al gedroomd van een baan in het onderwijs, maar nooit de kans gehad om het vak van leerkracht te leren? Heb je een HBOdiploma op zak en ben je op zoek naar dé kans om de stap naar het onderwijs te maken? Dan is het zij-instroomtraject startend op basisschool St. Jozef iets voor jou!

Wie zijn wij?

Sint Jozef is een school waar iedereen welkom is met zijn of haar eigenaardigheidjes en niemand hetzelfde is. Een school waar wij ons bewust zijn van het gegeven dat er naast schools leren nog zoveel meer te leren is, om je bagage voor het leven mee te geven. Waar we de ambitie hebben het allerbeste voor elk kind te bieden. Waar we samen met ouders/verzorgers en anderen de antwoorden gaan vinden op de vragen die de kinderen en onze veranderende maatschappij ons stellen. Waar het fijn voelt en veilig is om samen de uitdagingen aan te gaan die bij opgroeien, ontwikkelen en opvoeden horen.

Hoe ziet het traject eruit?

 • Je start met een vrijwillige stageperiode van twee dagen in de week gedurende een periode van minimaal 4 maanden. Binnen deze periode ga je ervaring opdoen in de groepen 1 t/m 8. Onder supervisie van een leerkracht of teamleider mag je één of meerdere lessen verzorgen.
 • Concluderen we samen om het traject te vervolgen? Dan wordt er een geschiktheidsonderzoek aangevraagd. Dit bestaat uit een assessment waarbij je wordt beoordeeld op enkele lessen aan je klas, een portfolio presentatie en een rekentoets.
 • Geschiktheidsonderzoek behaald? Dan start je met de opleiding tot leerkracht en heb je voor 3 dagen per week een leerwerkplek op onze school. Vanaf dit moment word je volledig uitbetaald. Parallel daaraan werken we gedurende twee jaren samen aan jouw ontwikkeling tot volledig bevoegd leerkracht, waarbij je vanaf het tweede leerjaar geheel zelfstandig werkzaam bent in een groep.

Daarnaast beschik je over

 • een hbo- of wo-diploma; 
 • affiniteit met het primair onderwijs;
 • een pedagogische achtergrond (is een pré). 

Voorwaarde: Je stond de afgelopen twee jaar niet ingeschreven bij een lerarenopleiding. Mits je inmiddels je diploma behaald hebt, dan geldt deze voorwaarde niet.

Kerobei

Sint Jozef is onderdeel van stichting Kerobei, een door talent en ambitie gedreven onderwijsorganisatie. Kerobei beheert 17 scholen, waarvan 2 scholen voor speciaal basisonderwijs. Als medewerker van Kerobei deel je samen met bijna 500 collega’s dezelfde passie: hoogwaardig, passend onderwijs realiseren voor ruim 4.500 leerlingen. Binnen deze organisatie bieden we optimale kansen vanuit eigenaarschap voor kind, ouder en medewerker.

Wij bieden jou...

 • Een zij-instroomtraject voor 24 uur per week (0,6 fte) met uitzicht op vaste aanstelling als leerkracht;
 • Een bruto maandsalaris van max. €4.573 bruto (schaal LB) op basis van 1,0 fte (vanaf het moment dat je start met de opleiding tot leerkracht); 
 • De groep en ingangsdatum zijn in overleg; 
 • Het traject betreft schooljaar 2022-2023 en 2023-2024 met een uitloop in 2024-2025.

Enthousiast? Solliciteer!

Je bent overtuigd, dit is jouw kans! En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief uiterlijk zondag 9 oktober naar sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature OPZ04 St. Jozef. 

Zijn wij net zo enthousiast als jij?

 • Dan volgt een sollicitatiegesprek met Monique Peeters (directeur), Corina van der Bend (teamleider) en Paulien Dings (opleidingscoördinator) op dinsdag 18 oktober tussen 08.30 en 14.30 uur.  
 • Een van onze PZ-medewerkers neemt contact met je op om een arbeidsvoorwaarden gesprek te plannen.
 • Zet jij je handtekening onder het voorstel? Dan heten we je van harte welkom bij Sint Jozef!

Heb je vragen over het zij-instroomtraject? Neem dan contact op met Paulien Dings (opleidingscoördinator) via 06-48354842 of via paulien.dings@kerobei.nl 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over basisschool Sint Jozef? Bel dan met Monique Peeters (directeur) 077-326 0855. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken!