Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Natuurlijk!

BLERICK | 0,6-1,0 FTE | MIDDEN EN BOVENBOUW | SCHAAL LB | JAARCONTRACT | PER DIRECT

Jij bent de leerkracht die leerlingen enthousiast maakt voor het eigen leerproces. Je bent in staat om leerlingen te inspireren en stimuleert autonomie. Je houdt van diversiteit, waardoor leerlingen nieuwe uitdagingen kunnen aangaan. We ontvangen je graag bij basisschool Natuurlijk!

Wie zijn wij?

Basisschool Natuurlijk! is gevestigd in een multifunctioneel gebouw; MFC Op Expeditie. De populatie van Natuurlijk! is zeer rijk en gevarieerd te noemen wat betreft culturen en achtergronden. Wij werken vanuit onze visie ‘ieder z’n talent, samen kunnen we alles’, waardoor kinderen krachtige mensen blijven die niet alleen zelfredzaam, maar SAMENredzaam zijn.

Iedere leerling, ouder én collega mag er zijn en doet ertoe. Wij beginnen altijd met een open vraag en luisteren om te begrijpen. Dat is onze grondhouding en daar nemen we onze leerlingen in mee. Onze school heeft een sociaal en veilig klimaat en we doen er alles aan om dit te waarborgen. Daar spelen onze leerlingen een grote rol in, waar wij ze bewust bij betrekken.

Ben jij de leerkracht die...

  • zich sterk verbonden voelt met leerlingen in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs?
  • het als een uitdaging ziet om te sturen op een pedagogisch uitdagend klimaat vanuit hoge verwachtingen?
  • een teamspeler is? Overlegt met collega’s en kritische vragen durft te stellen op onderwijsinhoud?
  • sterk is in didactische differentiatie, zodat alle leerlingen passende instructies krijgen?

Daarnaast beschik je over…

  • een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs, bijvoorbeeld een PABO diploma.
  • een professionele houding
  • hbo werk- en denkniveau

Kerobei

Basisschool Natuurlijk! is onderdeel van stichting Kerobei, een Rijnlandse organisatie gedreven door ontwikkeling in ontmoeting. Kerobei bestaat uit 17 scholen, waarvan 2 scholen voor speciaal basisonderwijs. Als medewerker van Kerobei deel je samen met bijna 500 collega’s dezelfde passie: hoogwaardig, passend onderwijs realiseren voor ruim 4.500 leerlingen. Binnen deze organisatie bieden we optimale kansen vanuit eigenaarschap voor kind, ouder en medewerker.

Bij Kerobei krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen. We leren continu van elkaar en met elkaar en zetten onze verschillen in om samen te groeien. Daarbij is iedereen even belangrijk, wat je rol, leeftijd of achtergrond ook is. Bij ons geldt: wie het weet, die mag het zeggen!

Onze scholen zijn onderdeel van de samenleving. En in die samenleving is het belangrijk om goed te zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld om je heen. Daarop inspireren we onze leerlingen, maar ook elkaar. We kijken verder dan het klaslokaal. En doen wat nodig is om samen het verschil te maken. Als team, met ouders, met leerlingen en met partners.

Zie jij de kracht in onze overtuigingen? Dan zien we jou graag bij Kerobei!

Wij bieden jou...

●    Een veelzijdige baan als leerkracht voor 24 - 40 uur per week.

●    We bespreken graag met jou samen hoe we de baan het beste invulling kunnen geven. Zowel inzet in de flexibele schil, waarbij je in verschillende groepen vervangt en kunt rondkijken, als inzet als groepsleerkracht voor een bovenbouwgroep behoort tot de mogelijkheden.

●    Inschaling op basis van ervaring in schaal LB tussen €3.301 en €5.030 bruto per maand op fulltime basis.

●    Ruimte voor ontwikkeling, denk hierbij aan deelname aan diverse interne professionaliseringsactiviteiten

Zie jij dit ook zitten? Dan zien we jou graag bij Kerobei.

Jij ziet ons, en wij zien jou! En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 1 maart 2024 naar sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature 2024-03 Leerkracht midden- en bovenbouw Natuurlijk!.

Denken wij dat jij de kracht van Kerobei in je hebt?

Dan volgt een eerste gespreksronde met een afvaardiging van het managementteam van Basisschool Natuurlijk!

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature of wil je meer informatie over basisschool Natuurlijk!? Bel dan met Sandra Erren, interim directeur, 077-323 04 14. Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken!

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Gerdi Westerveen (HR adviseur) via gerdi.westerveen@kerobei.nl.