Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Jaarverslag Cultuurpad 2018

BACK TO THE FUTURE

Jaarverslag Cultuurpad 2018

We hebben het vuurtje, onze passie, onze gekte misschien zelfs, weer teruggevonden\

Waar we 2018 begonnen met de boodschap dat we terug naar onze oorsprong gingen, ontdekten we al snel dat alleen 'basic' eigenlijk niet genoeg is, zelfs saai.

Wat we doen moeten we goed doen, dat vraag tijd en aandacht. Maar wat we creëren en ontdekken doen we vol overgave, met creativiteit, gekke acties, met nieuwe initiatieven, met veel passie. Dat maakt het verschil!

Laat je inspireren door deze versie van het jaarverslag. Wil je het volledige jaarverslag lezen, download hem dan of kijk op de website van Cultuurpad.
 


Meer nieuws

Nieuw College van Bestuur Kerobei

Op 1 augustus 2020 nemen de huidige leden van het College van Bestuur van Kerobei, Hans Soentjens en Huub Hovens, afscheid van Kerobei. 

Om deze vacatures in te vullen heeft er in de afgelopen maanden, onder verantwoordelijkheid van de Raad van…

Onderwijsinspectie

Minstens één keer per 4 jaar onderzoekt de onderwijsinspectie ieder schoolbestuur in Nederland. Recent is ook het bestuur van Kerobei bezocht. Hierbij treft u de bevindingen van de inspectie aan. In hoofdstuk 7 staat beschreven wat we met de…

Google Discovery Day groot succes

We kijken terug op een geslaagde middag. Ruim 300 deelnemers hebben zich kunnen laten inspireren in workshops over de Google apps en enkele gerelateerde onderwerpen. Gezien de vele positieve reacties is dit gelukt. Uiteindelijk is het natuurlijk de…