Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Google Discovery Day groot succes

We kijken terug op een geslaagde middag. Ruim 300 deelnemers hebben zich kunnen laten inspireren in workshops over de Google apps en enkele gerelateerde onderwerpen. Gezien de vele positieve reacties is dit gelukt. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat onze medewerkers en leerlingen er optimaal gebruik van gaan maken.

Volgens Google Nederland was het de grootste Discovery Day ooit gehouden, geen doel op zich, maar wel het vermelden waard.

De middag was georganiseerd i.s.m. Google Nederland en Schoolupdate. Gilde Opleidingen heeft voor assistentie bij o.a. de catering gezorgd. 

De workshopleiders van binnen en buiten Kerobei worden bedankt voor hun bijdrage. Namens de voorbereidingsgroep gaat een speciale dank uit naar directie en team van Natuurlijk! voor het beschikbaar stellen van de school en de voortreffelijke organisatie.


Meer nieuws

Nieuw College van Bestuur Kerobei

Op 1 augustus 2020 nemen de huidige leden van het College van Bestuur van Kerobei, Hans Soentjens en Huub Hovens, afscheid van Kerobei. 

Om deze vacatures in te vullen heeft er in de afgelopen maanden, onder verantwoordelijkheid van de Raad van…

Onderwijsinspectie

Minstens één keer per 4 jaar onderzoekt de onderwijsinspectie ieder schoolbestuur in Nederland. Recent is ook het bestuur van Kerobei bezocht. Hierbij treft u de bevindingen van de inspectie aan. In hoofdstuk 7 staat beschreven wat we met de…

Jaarverslag Cultuurpad 2018

BACK TO THE FUTURE

Jaarverslag Cultuurpad 2018

We hebben het vuurtje, onze passie, onze gekte misschien zelfs, weer teruggevonden\

Waar we 2018 begonnen met de boodschap dat we terug naar onze oorsprong gingen, ontdekten we al snel dat alleen 'basic'…