Scholengemeenschap Kerobei
MENU

Bijeenkomst Werkdrukakkoord!

Op 9 februari jl. is door de minister met de bonden een werkdrukakkoord primair onderwijs afgesloten. Daarmee komen er structurele middelen beschikbaar voor de vermindering van de werkdruk en zijn er afspraken gemaakt over de aanpak, de besteding en verantwoording van de middelen en de evaluatie. Alle betrokkenen zijn nu aan zet: leraren nemen als onderwijsprofessionals hun eigen verantwoordelijkheid voor de verlaging van de werkdruk, directeuren realiseren het goede werkklimaat in de scholen en het bestuur is verantwoordelijk voor het personeels-en kwaliteitsbeleid. Onder het motto “We moeten het SAMEN DOEN!” is het College van Bestuur op 4 april j.l. met de medewerkers van de scholen in dialoog gegaan over dit thema. Oorzaken van werkdruk zijn daar met elkaar gedeeld, ideeën zijn uitgewisseld, vragen zijn beantwoord en oplossingen zijn met elkaar besproken. Het was een zinvolle bijeenkomst en de teams en MR-en kunnen ermee aan de slag. 


Meer nieuws

Anouk Huijs: leraar van het jaar 2018!

“Onze” Anouk Huijs, leerkracht op BS Natuurlijk! is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot leraar van het jaar in het basisonderwijs. Op de laatste dag van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht moesten de drie genomineerden de “strijd” met...

Feest 10 jaar Kerobei!

Wat was het een top feest op 11-01-2019 bij Domani t.g.v. 10 jaar Kerobei! Voor alles was gezorgd; een lekker hapje en drankje en een geweldige feestband. Het was een onvergetelijke avond. De foto spreekt voor zich!